Vacature Housekeeping – Residentie Herberg 2019-07-15T20:28:22+01:00

Housekeeping - Residentie Herberg

We zijn op zoek naar huishoudelijke hulp voor in het weekend!

Het Klooster Breda
Het Klooster Breda is een bijzonder sociaal-maatschappelijk initiatief dat re-integratieplekken biedt aan personen uit dakloosheid. Het Klooster Breda creëert een tiental leef- en werkplekken voor deze doelgroep. Bedrijvigheid (MKB) op gebied van ambacht, horeca, cultuur en toerisme vormt de financiële basis én geeft bewoners de mogelijkheid om weer mee te doen. Door samenwerking met vrijwilligers en bijzonder personeel, heeft Het Klooster Breda ook betekenis voor buurt, wijk, stad en zelfs daarbuiten.

Het Klooster Breda wil zich op termijn aansluiten bij EMMAUS die wereldwijd op meer dan 300 plekken hetzelfde doet. In dit door idealen gedreven project ontvangen alle betaalde medewerkers het minimumloon. Dit trekt de organisatie naar een gelijk niveau waar ieders aandeel telt.

Herberg
In Het Klooster Breda kun je bijzonder overnachten in onze bed & breakfast, de herberg van het klooster. Artiesten, toeristen en internationale reizigers komen hier om te slapen, en daar hoort natuurlijk ook een lekker ontbijtje bij. Het Klooster in Breda is een uniek gebouw met een prachtige tuin in het centrum van Breda.

Functie
Het Klooster Breda is op zoek naar een medewerker voor de huishouding van de herberg (bed & breakfast) voor 12-16 uur per week. Voor zaterdag, zondag en maandag. Werktijden zijn van 10:00 tot 14:00 uur. Je doet de huishouding en staat klaar voor onze gasten.

Profiel
Je voelt je verantwoordelijk voor het netjes houden van de kamers. Je ziet zelf wat er gedaan moet worden en je pakt graag aan. Ervaring in de horeca en/of huishouding is een vereiste. Je bent stressbestendig en weet grip te houden op je werk, ook als er af en toe andere klusjes tussendoor komen. De bovenverdieping van Het Klooster Breda spic en span houden beslaat een groot deel van je werk, waarbij je ook terug kunt vallen op twee collega’s.
Je denkt mee met het herbergteam, en neemt initiatief als je kansen ziet om het werk nóg efficiënter te doen. Je spreekt goed Nederlands. Tot slot vind je het leuk om samen te werken met vrijwilligers, medewerkers en bewoners.

Taken

  • De bovenverdieping (circusresidentie en herbergkamers) netjes houden:
  • Kamers klaarmaken, bedden opmaken
  • Badkamers poetsen
  • De was & strijk van de herberg bijhouden
  • Af en toe extra werkzaamheden zoals ramen lappen
  • Eventueel: vrijwilligers inwerken/aansturen

Procedure
Lijkt het je wat om te werken bij Het Klooster Breda? Stuur vóór 29 juli 2019 je CV en een korte motivatiebrief naar administratie@hetkloosterbreda.nl, of gebruik het contactformulier hiernaast. Geef ook je beschikbaarheid aan.

Met sollicitaties, maar ook met vragen en opmerkingen kun je bij onze administratie terecht. Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Of bel: 06 - 45 42 98 75