Het Klooster Breda opent haar deuren voor logés

Altijd al willen weten wat er te zien valt achter de muren bij de Schorsmolenstraat? Pak dan je logeerkoffer in en kom het ervaren! Sinds kort is in het klooster de residentie herberg geopend. In het oude Kapucijnenklooster kunnen bezoekers terecht voor een bijzondere overnachting in de voormalige verblijven van de paters van het prachtige rijksmonument.

In 2014 verlieten de paters Kapucijnen na 124 jaar het klooster, waar zij werkten met én voor de minderbedeelden in de stad. Nu levert Het Klooster Breda nog steeds op verschillende manieren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Circusartiesten vinden er al langer een plek: ze overnachten in de vrijgekomen kamers van de paters, en in de oude kerk creëren en repeteren zij hun voorstellingen.

Om ook stadsbezoekers en inwoners van Breda en omstreken een warm welkom te bieden, is nu dus de huiselijke herberg geopend. De kamers van de paters zijn voorzien van nieuwe bedden, en toeristen kunnen een overnachting boeken op basis van logies en ontbijt. Het Klooster Breda biedt een oase van rust in hartje centrum en is een perfect startpunt om de stad te verkennen. Op het kloosterterrein is het gratis parkeren. Laatste tip: verlaat het pand niet zonder een wandeling door de sfeervolle tuin!

Klik hier voor de prijzen en om te reserveren.

2018-10-30T14:28:04+01:00