Herberg 2020-04-24T12:10:27+01:00

Bijzonder overnachten

LET OP: Ook wij hebben maatregelen moeten treffen in verband met de coronapandemie. Onze herberg is in ieder geval t/m dinsdag 19 mei gesloten.

Overnachten in een oud Kapucijnenklooster, het kan! Het Klooster Breda biedt een oase van rust in hartje centrum Breda en is een perfect startpunt om de stad te verkennen. 

Je logeert in de voormalige verblijven van de paters van dit prachtige rijksmonument. De dag begin je met een heerlijk ontbijt in onze gezellige huiskamer of – bij mooi weer – buiten. Tip: ga niet terug naar huis zonder een wandeling te maken in de sfeervolle kloostertuin!

De herberg / circusresidentie van Het Klooster Breda is bewust kleinschalig gehouden. Reserveer dus tijdig een kamer via herberg@hetkloosterbreda.nl of via 06-38 14 64 39. Tot snel!

*Vanaf 30 januari 2020 hebben we onze prijzen verhoogd. Heeft u vóór die tijd een reservering gedaan en van ons een bevestiging gekregen, dan blijft voor uw reservering gewoon de oude prijs geldig.

centraal gelegen kleinschalig •  logies & ontbijt  rustig historisch  1 hectare kloostertuin gezellige huiskamer  GRATIS PARKEREN

Informeer naar de beschikbaarheid van de kamer van jouw keuze

Of bel: 06 - 38 14 64 39