Herberg 2020-06-23T14:26:42+01:00
[rev_slider_vc alias=”herberg”]

Bijzonder overnachten

Overnachten in een oud Kapucijnenklooster, het kan! Het Klooster Breda biedt een oase van rust in hartje centrum Breda en is een perfect startpunt om de stad te verkennen. 

Je logeert in de voormalige verblijven van de paters van dit prachtige rijksmonument. De dag begin je met een heerlijk ontbijt in onze gezellige huiskamer. Tip: ga niet terug naar huis zonder een wandeling te maken in de sfeervolle kloostertuin!

De herberg van Het Klooster Breda is bewust kleinschalig gehouden, dus reserveer tijdig een kamer. Tot snel!

*Vanaf 30 januari 2020 hebben we onze prijzen verhoogd. Heeft u vóór die tijd een reservering gedaan en van ons een bevestiging gekregen, dan blijft voor uw reservering gewoon de oude prijs geldig.

centraal gelegen kleinschalig •  logies & ontbijt  rustig historisch  1 hectare kloostertuin gezellige huiskamer  GRATIS PARKEREN

Heb je vragen over onze herberg? Stel ze via het contactformulier.

Of bel: 06 - 38 14 64 39

LET OP: Ook wij hebben maatregelen moeten treffen in verband met de coronapandemie. Onze herberg is weer gedeeltelijk geopend. Omdat gedeelde badkamers momenteel verboden zijn, hebben we echter minder kamers ter beschikking. We verzorgen wel gewoon een ontbijt voor u, waarbij we extra hygiënemaatregelen in acht nemen.