Grenzeloos circustheater WIRWAR

Al vanaf november verhuizen de circustalenten van WIRWAR producties wekelijks voor een paar dagen naar onze circusresidentie. Ze overnachten in de kamers boven in het klooster, en repeteren in de voormalige kerk voor een geheel nieuwe voorstelling. Het is nog een week hard doorwerken, en dan gaan ze vanaf 2 februari op tournee in Nederland en België.

 

WIRWAR producties is het nieuwe circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam gaat Laura door met het maken van brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren.

De adembenemende voorstelling WIRWAR is voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek. Te zien van 2 februari 2020 t/m 6 mei 2020. De speellijst met de locaties erbij vind je op wirwarproducties.nl/agenda.

ontwerp door ‘Overburen’

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje komen ze tevoorschijn: kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt. Je vliegt door de lucht, maakt salto’s en balanceert ondersteboven op je handen.
Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze WIRWAR?

Volg meer grenzeloos circustheater van WIRWAR op social media:
Facebook: www.facebook.com/WIRWARproducties
Instagram: www.instagram.com/WIRWARproducties
YouTube: www.youtube.com/channel/wirwar

2020-01-24T14:35:29+01:00