Schenken in/aan het Klooster

Het was feest in het klooster! Onlangs vierde een 90-jarige haar verjaardag in het klooster aan de Schorsmolenstraat. Een heel bijzondere gebeurtenis want het kapucijnen-klooster was de plek waar de jarige en haar man elkaar ruim 70 jaar geleden hadden leren kennen.

De hele familie was uitgenodigd om dit heugelijke feit te vieren in het klooster. Dankzij het zonnetje was het heerlijk vertoeven in de tuin, waar de door het klooster gebakken appeltaart (mét slagroom) klaar stond.

Graag wil ik het team van Het Klooster bedanken voor de hartverwarmende verzorging van de verjaardag van mijn moeder, 90 geworden, in de tuin en in de refter van Het Klooster. 70 jaar geleden leerde mijn moeder mijn vader kennen in de kapel van Het Klooster, in de vroegmis, een historisch belangrijke plek dus. Zowel in de tuin met de bloesembomen als in de refter zag het er mooi versierd uit. De catering was prima in orde en er stond een heel team van vrijwilligers klaar om uit te serveren en te helpen bij alle vragen die voorbij kwamen. We hadden een heerlijke middag op een prachtige plek! (Esther van Beers)

De jarige heeft tijdens haar verjaardag geld opgehaald en dit geschonken aan het klooster. Wij gaan dit geschonken bedrag besteden aan een mooi servies voor de nog te openen theetuin, zodat we binnenkort thee kunnen schenken! Graag willen we haar hierbij heel erg bedanken voor deze gulle gift aan Het Klooster Breda!

 

2018-05-28T16:50:14+01:00