Even voorstellen… LABÉ

Mag ik me even voorstellen. Hoi en aangenaam kennis te maken met jullie allemaal, ik ben Robert Schreuder. Een aantal weken geleden heb ik het stokje overgenomen van Diederik, die zich bezighield met de verkoop en marketing van de tassen van LABÉ. Op dit moment ben ik me aan het inwerken in het klooster. Voor de mensen die LABÉ nog niet kennen zal ik hier een klein stukje uitleggen.

LABÉ tassen zijn producten die gemaakt worden van oude reclamebanners. Wij krijgen die banners gedoneerd en maken er samen met een aantal partners, waaronder Emmaus Saint Sebastian in Spanje en “ons Labél”, weer tassen van.

Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan de circulaire maatschappij die wij nastreven. De opbrengsten van de tassenverkoop komen volledig ten goede aan Het Klooster Breda, waardoor wij weer andere mensen kunnen helpen. Heb je nog vragen, dan mag je me altijd bellen op 06-19311466. Neem ook eens een kijkje op de website van LABÉ, of schiet me gewoon aan als je me ziet lopen!

2018-10-31T11:23:33+01:00