Babette naar LABÉ

Aan de slag met LABÉ

Even voorstellen: Babette

Mijn naam is Babette Hoef-smit. Ik ben getrouwd met Dick en woon in Breda. Wij hebben vier kinderen, allen uit huis en zelfstandig. Thuis hebben we nu alleen de drie honden die verzorgd worden en waar we erg van genieten. Sinds oktober werk ik bij Het Klooster Breda.

Ik heb diverse banen gehad. Het langst ben ik docent economie geweest bij het Dongemond College. In 2010 zijn mijn man en ik voor vier jaar, voor zijn werk, naar het buitenland verhuisd. Eerst Oekraïne en daarna Venezuela. We hebben er erg van genoten én zijn blij dat we weer in Nederland zijn. Ik ben heel Hollands geworden in het buitenland: ik hou van Delfts Blauw, molens, klompen en noem alles maar op. Het klinkt spannend in het buitenland wonen “maar zoals het klokje thuis tikt,  tikt het nergens”.

Sinds oktober werk ik bij het Klooster. Ik ben begonnen bij de bakkerij. Samen met mijn collegabakker Gera hebben we stappen gezet om de zorgbakkerij verder uit te bouwen. Dit wil zeggen dat we naast onze enthousiaste groep vrijwillige medewerkers ook medewerkers welkom  heten die hier hun dagbesteding kunnen doen.
Het bakken van de allerlekkerste appeltaarten van Brabant vind ik erg leuk en het contact met al die enthousiastelingen is iedere dag heel bijzonder.

Op 1 april (geen grap!) ben ik overgestapt naar LABÉ-tassen, omdat de mogelijkheid zich voordeed en ik bijzonder veel potentie zie in dit bedrijf. De tassen werden goed verkocht door Gerrit.
Gerrit heeft gekozen voor de Verhuur van ruimtes in het klooster, en de twee bedrijvigheden samen doen was iets te veel van het goede. Ik ben dus met veel enthousiasme begonnen in deze coronatijd aan de uitdaging om de LABÉ-tassen van het klooster tot een succes te maken.

Over LABÉ
In naaiatelier LABÉ krijgen reclamebanners een tweede leven als tas, laptopsleeve, schort, etui of ander accessoire. Kijk op www.labetassen.nl voor al onze ge-upcyclede producten, of voor info over samenwerkingsmogelijkheden.

2020-06-10T10:53:54+01:00