Appeltaart van Het Klooster Breda: de lekkerste beneden de rivieren! 2019-10-10T13:26:13+01:00

De lekkerste appeltaart van beneden de rivieren

Iets te vieren? Thuis of op het werk? Of gewoon zin in appeltaart?

Trakteer (jezelf) dan op onze vers gebakken, ambachtelijke appeltaart!

Voor €4,- bezorgen we de taart(en) op de door jou gewenste locatie in Breda en omgeving.
Bij besteding vanaf €50,- bezorgen we GRATIS in Breda en omgeving.

Lekker & verantwoord
Onze appeltaart is een heerlijke, ambachtelijke taart mét een goed verhaal. Ze worden namelijk gemaakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bovendien komt de opbrengst uit te bakkerij te goede aan de leef- en woongemeenschap van Het Klooster Breda waar voormalig daklozen werken aan hun reintegratie in de samenleving.

CONTACT

Bakkerij van Het Klooster Breda
Maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur
Ingang via het poortje aan de Nijverheidssingel 391, 4811 VN Breda
076 562 04 00

De appeltaart van Het Klooster Breda bij u op de kaart?

Neem dan contact op met ons via 076 – 562 04 00 of loop binnen in ons bakkerij aan de Nijverheidssingel 391 en proef zelf! Voor ondernemers hanteren we speciale tarieven en staffelkortingen. Onze vrijwilligers bezorgen, indien gewenst, de taarten bij u op locatie.

Onze appeltaart is een heerlijke, ambachtelijke taart mét een goed verhaal. Ze worden namelijk gemaakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien komt de opbrengst uit te bakkerij te goede aan de leef- en woongemeenschap van Het Klooster Breda waar voormalig daklozen werken aan hun reintegratie in de samenleving.

Momenteel levert Het Klooster Breda aan diverse horecaondernemingen zoals Kottier, De Bruine Pij, Beum, Jan & Alleman, Dickens & Jones, Doppio, Parc Breda en Gusti Factory.

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen of workshops?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Het Klooster Breda? Heeft u interesse in bakworkshops? Of wilt u een bericht krijgen bij speciale aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en bij Facebook.