Alle certificaten afgelost

Alle sociale certificaten voor de bakkerij zijn afgelost! De bedragen zijn overgemaakt en onze vrijwilligster en duizendpoot Annette is druk bezig met het versturen van de beloofde taartbonnen naar alle certificaathouders. Tijd voor een korte terugblik!

Wat zijn sociale certificaten?
In 2016 zijn we met dit project begonnen. Om een deel van de investeringen van de bakkerij te bekostigen heeft Het Klooster Breda sociale certificaten uitgeven. Ieder certificaat had een waarde van € 250, als een lening aan de bakkerij. Het was de doelstelling om in totaal 62 certificaten uit te geven met een totale waarde van € 15.500.
Uiteindelijk werden er 57 sociale certificaten afgenomen door 39 mensen, organisaties en bedrijven. Dat stond gelijk aan het geweldige bedrag van € 14.250. Behoorlijk wat mensen hebben bovendien hun certificaat omgezet naar een gift in plaats van een lening. Dat is natuurlijk geweldig! De overige certificaten zijn nu afgelost. Nogmaals willen we alle certificaathouders hartelijk bedanken voor hun steun. Dankzij hen heeft de bakkerij een goede start kunnen maken.

De bakkerij nu
Ons doel is natuurlijk dat iedereen in Breda en omstreken onze appeltaart kent! We gaan langzaam de goede kant op. De particuliere verkoop neemt toe en – zeker niet onbelangrijk – de mensen die ons weten te vinden zijn erg tevreden over onze taart.
Sinds november wordt de bakkerij geleid door de bevlogen en altijd energieke Gera. Inmiddels heeft ook zorgbakker Babette zich aangesloten bij het klooster. Samen zetten zij de schouders eronder om een zorgbakkerij te realiseren waar mensen met behoefte aan dagbesteding terecht kunnen. Hun visie: met Bakmanschap appeltaarten bereiden en bieden van een zinvolle dagbesteding aan de medewerkers door te bakken met waarde.

Iets te vieren? Thuis of op het werk? Of gewoon zin in appeltaart? Trakteer (jezelf) dan op onze vers gebakken, ambachtelijke appeltaart!

Bestel online of bel 076-562 04 00.

Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld
=
de volgende dag in huis!

Volg Het Klooster Breda op Facebook of Instagram

 

2020-01-24T14:25:45+01:00