Nieuwsbrief 2; juni 2014

Groeizaam weer, dus… veel te doen!

Er is de afgelopen tijd al weer het een en ander gedaan. De ligusterhaag is geknipt, er is gras gezaaid in het pandhof en er is een begin gemaakt met het terras.
We hebben met 5 man/vrouw de haag gesnoeid. Piet was er met zijn ‘rijdende schuur’, zodat er aan materiaal geen gebrek was. Na een ochtend knippen was de heg weer toonbaar, het opruimen vergde iets meer tijd…
Een leuke verrassing was dat Piet Klein spontaal de uitgebloeide hortensia’s knipte. Dat had hij zich voorgenomen, als de paters weg zouden zijn.
Later in de middag hebben we het pootgoed van de stadslandbouwgroep Wolfslaar in de grond gezet. We hopen straks, naast het vele fruit en noten, ook groentes uit eigen tuin te eten!
Een paar dagen later heeft Piet, met wat hulp van Fons, de grond in het pandhof netjes glad getrokken en er gras gezaaid. Dat lukte bijna voor het begon te regenen.
Een buitje van ‘n paar dagen volgde.
Inmiddels hebben we vanmiddag  het gras uit de grond zitten te kijken… (Pia vond het een leuk zicht, 2 volwassen mannen op de knieën. Jammer dat ze het fototoestel…)
Afgelopen vrijdag  is Joska begonnen met een border schoon zetten, terwijl Fons een begin maakte aan het terras.

Tuinmiddagen, maandag 13.00u
16 juni; 30 juni; 21 juli; 4 augustus
18 augustus; 1 september

Tuindagen, zaterdag 9.00-16.00u
zaterdag 28 juni; 27 september

Heb je zin/ tijd om een van die dagen  (‘n paar uur) de handen uit de mouwen te steken, geef dat dan door. We houden er graag rekening mee ivm de catering.

2015-12-23T19:25:41+01:00